dilluns, 1 d’abril de 2013

Benvingut Max!

La Violeta i en Jannis són dos bons amics que viuen a Berlín  A l'estiu ens van avisar que aviat serien pares i per fi, després d'una llarga espera ja tenim el petit Max aquí! 
Com no podia ser d'altra manera la Mutti Cris li va preparar un bon regal! Una caixeta de benvinguda feta 100% a mà! Espero que us agradi! 

Violet and Jannis are a couple of good friends who live in Berlin. In summer they told us they were expecting a baby, and finally, after a long time waiting we have baby Max with us!
I could not resist to make him a big present! A welcome pack 100% hand made! Hope you like it! 

La primera peça que us vull ensenyar és aquest conjuntet de jersei i gorret. El vam fer a mitja amb llana blau clar. El patró el vam trobar en una revista labores del hogar dels anys 80 i el vam adaptar.
(Recomanació per a tots aquells que facin una peça de canalé: un cop acabat, mullar el jersei amb aigua i deixar-lo estès, el pes farà que agafi la seva mida adequada)

The first piece I want to show you is this cute set of sweater and hat. It is knitted in blue wool. I found the pattern in an old magazzine from the 80's and I adapted it a little.
(Suggestion for all who wants to try: once finished, soak it in watter and put it on a hanger. The wieght will make it take the correct size)També vaig fer-li dues samarretes amb aplicacions. Són molt divertides!
I also did a couple of t-shirts. They very funny!


Tres pitets per a que sempre vagi ben guapo! 
Three bibs so he will always look gorgeous!

La seva mare sempre te "pollos" per tant li vaig fer un brodat especial per a ella ;)
His mum always has a lot of "chickens" so I sewed a special one for her ;) 

Penjadors personalitzats per a l'armari del nadó, pintats a mà. El disseny el vaig inventar jo.
Customized hangers for the baby, painted and designed by me.

I vaig acabar el pack amb un nino tovet i un quadre pintat amb colors i pastels, amb colors ben alegres per a la seva habitació! Aquest va ser el resultat! Espero que us hagi agradat tant com als pares d'en Max! :)

I finished the pack with this soft toy and a painting with colourfull tones for his room! This was the result! I hope you like it as much as Max's parents! :)Fins aviat, Som Manetes :)

manetes.cristina.robert@gmail.com

1 comentari: