dissabte, 22 de març de 2014

Benvingut a casa Santi

Aquest encàrrec me'l van fer per al Santi, el segon petit de la familia Castelló! 

Vaig buscar unes robes que fossin càlides, suaus i a la vegada divertides i la veritat és que estic molt satisfeta del resultat!

El pack consisteix en: Coixí amb butxaca per a guardar els ninos o la pipa, un nino Tekubi (el primer que faig, però no serà l'ultim!), una samarreta (talla 6 mesos, ja que va néixer amb 4 kg!), una tovallola per a rentar-li la cara, una lletra S folrada per a penjar a la paret o la porta i un pitet amb dibuix brodat.

Presentació del Pack Benvingut a casa

El Tekubi té la mida perfecta per guardar-lo a la butxaca!

La samarreta té uns peuets fets amb aplicació! Són super petitons!

Aquest és el super Tekubi! Fa uns 20cm d'alt!
Al patró original no té nas ni boca, però vaig decidir afegir-li a l'ultim moment.

Hem fet servir: màquina de cosir, punt de cadeneta, punt de màquina, fistó, ganxet (punt baix). Com veieu tot són punts bastant bàsics, però que amb una bona idea donen un bon resultat.

Espero que tant els pares com el Santi disfrutin d'aquest regal!!!

Fins aviat,

Som Manetes :)

manetes.cristina.robert@gmail.comENGLISH:
This was made for Santi, the smallest one in the Castello Family. I've looked for some warm clothes, soft and at the same time fun clothes, and I am actully really happy with the result!
The welcome pack consists in: a Pillow with a pocket to keep toys or the pacifier, a Tekubi doll (The first one i did! but not the last), a t-shirt (size 6 month, so the baby was born with 4kg!), a towel to wash his face, a fabric letter to hang on the wall or the door and a bib with a cute giraffe.
I have used the following: Sewing machine, "cadeneta", regular stich, crochet (single crochet). As you see all are basic stiches, but with a good idea the result is just great!
I hope his parents and the baby enjoy this present!
See you soon :) Som Manetes 

1 comentari:

  1. Hola Cristina! Solo quería decirte que en breve voy a publicar tu Tekubi en el blog... Gracias por usar el patrón!

    ResponElimina