diumenge, 12 de gener de 2014

Els Reis d'Orient...

Els Reis d'Orient em van enviar una carta per a demanar-me un favor. 
I la carta deia així:

Estimada Cristina, 

Com cada any s'acosta el dia en que repartim regals a tots els nens i nenes que han sigut bons minyons. Sabem que tens molta feina, però necessitem la teva ajuda. Hi ha cinc nens a Matadepera que són cosins, que a vegades són una mica entremaliats... Però sabem de bé que en general es porten molt i molt bé, a casa, a l'escola i a casa els avis.
Per això els volem fer un regal especial, personalitzat, amb la primera lletra del seu nom! Uns animals ben divertits, amb els que puguin jugar junts o separats i que es puguin abraçar. No cal que siguin molt grans, els millors regals no són els més grans, sinó els que es fan amb més amor.

Ens pots ajudar? Un patge reial passarà a recollir-ho la nit del dia 5, per a portar-ho a casa del Guillem, el Jan, el Pol, la Martina i la Valeria.

Moltes gràcies,

Melcior, Gaspar i Baltasar.

Pd: Si ens ajudes prometem no portar-te gens de carbó! ;)

Com us podeu imaginar mai els diria que no als Reis d'Orient!!! Per tant em vaig posar a la feina i això és el que vaig fer per als nens!El dia 5 abans d'anar a dormir vaig deixar-ho en una capseta al costat del pessebre, junt amb cava i galetes per als reis i els patges! L'endemà al matí la capseta no hi era! I a canvi només hi havia regals!!! Visca els reis mags! ;)

Espero que els agradés molt!!!

Fins aviat

Som Manetes :)

manetes.cristina.robert@gmail.com

ENGLISH:
The three wise men (the ones who bring presents to Spanish & catalan kids) sent me a letter to ask for a favor...
Dear Cristina, 
Like every year the day were we bring presents to all the kids is about to come. We know you are very busy, but we really need your help. There are five kids in Matadepera village who are cousins, sometimes they're a bit naughty... But we know that they behave properly most of the time, at home, at school and at their Granparents.
This is why we want to make them a special gift, with the first letter ofr their name! Some funny animals to play together or separatly, something they can hug. It is not necessary that they're big presents, the best presents are not the biggest ones, but the ones made with love.
Could you help us? One of our helpers will come to pick it up on the 5th of january, to bing it to Guillem, Jan, Pol, Martina and Valeria.
Thank you very much,
Melcior,Gaspar and Baltasar

Ps: If you help us we promise not to bring you any coal! ;)
 As you can imagine I would never say no to the Three wise men! So... I got started and this is what I made for the kids!
On the 5th of January before I went to bed, I left it in a box next to the nativity, together with some cookies and champagne for the wise men and helpers! On the next day the box wasn't there anymore and instead I just found presents!
I hope they liked it! See you soon! Som Manetes:)

manetes.cristina.robert@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada