dimarts, 15 de juliol de 2014

Baby shower per al Sandro

Cada vegada hi ha més families que estan acollint la tradició americana dels Baby Showers, que podriem traduir com a la Festa del Nadó. Aquest Juliol al Maresme n'hi van organitzar un per al Sandro.

El Sandro es el primer fill de la Laura i el German, i la Noa una amiga de la parella els ha volgut fer un regalet de Som Manetes personalitzat! Requisit indispensable: Estrelles. 

I aquest va ser el resultat:

No volia que les estrelles fossin molt estridents, ni que quedés molt masculí, més edavant pot venir una nena... així que vaig decantar-me per botons amb forma d'estrella fets de nacar salvatgeSi voleu fer un pack de nadó com aquest és ben senzill, a internet trobareu mil patrons per a pitets o cambiadors de tot tipus, si us agraden els meus, no dubteu en escriu-re'm i us ho envio! 

Heu de tenir en compte varies coses: 
   * Necessitareu maquina de cosir
   * Si feu servir dues o tres robes diferents han de tenir textures (o         consistències) semblants
   * Sempre cosir primer a l'inreves. (la cara exterior per dins)
   * Es recomanable tenir un boligraf especial per a manualitats, que s'esborri rentant o bé amb la planxa
   * Si fas servir rus, no oblidis mullar-lo abans de fer-lo servir! S'encongeix!!!

Si no t'atreveixes a probar-ho o vols ajuda, no dubtis en contactar-me a manetes.cristina.robert@gmail.com o vine a coneixens el dia 19.07.2014 a la  tarda a la Fira d'Artesania del Barri de Covadonga de Sabadell (davant de Fira Sabadell).

Fins Aviat, 

Som Manetes :)

ENGLISH:
Every time there are more families who take the american tradition of Baby Showers, translated into catalan: Festa del Nadó. This July there was a nice party in "el Maresme" for Sandro.
Sandro is the first kid of Laura and German, and Noa a dear friend of the couple wanted to give the a present from some manetes. Must have: Stars. This is the result:
This pack is not difficult to do, on the internet you will find thousands of patterns for bibs and changing mats, if you like mine, send me an email and i'll send it to you!
When working you need to remember:
   *You'll need a sewing machine
   *If you use different fabrics they must have a similar texture or thickness
   *Always sew from the back side (exterior part facing you)
   * It is better if you use a special pen, the ones that faint in water or by ironing
   *If you use towel cloth always soak it wet and dry before cutting (it gets smaller)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada