dimarts, 14 d’octubre de 2014

Blup.... blup.... blup.... Ens acompanyeu a sota l'aigua?

Aquest estiu vam anar de vacances a Lanzarote a fer un curs de submarinisme. Qualsevol que em conegui sap que sóc poruga de mena, però gràcies als instructors i a totes les seves explicacions i consells vaig aconseguir treurem el curs Open Waters de PADI, que em certifica per a poder fer submarinisme fins a 18m de profunditat.

Es una experiència increïble! No som conscients de la quantitat i varietat de vida que hi ha als oceans. Es com fer un viatge en el temps a llocs inexplorats i que es mantenen igual desde fa milenis. 

Per a agraïr la seva paciència a la Núria, la meva instructora i a tot l'equip de Atlantis Lanzarote, vaig crear un amigurumi per al seu logo.

El logo es una botella (que no bombona ;) ) molt graciosa. Després d'un parell de probes fallides, aquest es el resultat:


Español:
Este verano fuimos de vacaciones Lanzarote para un curso de submarinismo. Cualquiera que me conozca sabe que soy muy miedica, pero gracias a los instructores y a todas sus explicaciones y consejos pude conseguir el curso Open Waters de PADI, que me certifica para poder bucear hasta a 18m de profunditad.

Es una experiencia increíble! No somos conscientes de la cantidad y variedad de vida que hay en los océanos. Es como hace un viaje en el tiempo a sitios inexplorados y que se mantienen igual desde hace siglos. 

Para agradecer su paciencia a la Núria, mi instructora y a todo el equipo de Atlantis Lanzarote, cree un amigurumi para su logo.

El logo es una botella (que no bombona ;) ) muy graciosa. Después de un par de pruebas fallidas, este es el resultado!


Espero que us hagi agradat! Aviat penjaré el patró per a tots els aficionats al submarinisme!


Fins aviat!

Som Manetes :)

manetes.cristina.robert@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada